Házirend - Aerial Yoga Hungary

Covid 19 megelőzési szabályok:

-Egy órán maximum 9-10 fő vehet részt
(Hogy melyik órán hány fő, függ az óratípustól)
-Minden résztvevőnek mielőtt belépne a stúdióba az erre a célra kihelyezett kézfertőtlenítővel a bejárati ajtón kívűl kötelező kézfertőtlenítés
-Belépés után, cipő levétel, kézmosás
-Minden résztvevőnek saját nagy méretű törölközőt (min.70x140) kell használnia az órán
-Minden résztvevőnek az óra előtt/után kéz és eszköz fertőtlenítés
-Az óra előtti várakozásnál és az órákon be kell tartani a 1,5 m távolságot
-Az öltözőben egyszerre maximum 3 fő tartózkodhat, a többieknek az egyéb közösségi területen kell várakozni.

-Váltó ruha kötelező

-Az óra végén azonnal el kell hagyni a csoportos termet, miután letakarítottad a használt eszközöket, és kérjük, hogy az öltözőt is csak a lehető legrövidebb ideig használd. A baráti csevelyeket a stúdió előtt a levegőn folytassátok.
Amennyiben valaki nem a fent leírtaknak megfelelően érkezik az órára az órán való részvétel nem lehetséges.


Bejelentkezés:

Kérjük konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt megkezded a légjóga és légtorna órák látogatását,

majd a foglalással egy időben töltsd ki egészségügyi ás általános belegyező nyilatkozatunkat.

Figyelmesen olvasd végig az óratípusok leírását, hogy a szintednek megfelelő órára tudj bejelentkezni. Amennyiben nem tudod eldönteni, melyik órával kezdj, segítünk!

Kezdőként kérjük, ne gyere haladó órára.

Férfi vendégek belépése:

Férfi vendégeink hölgy kisérővel vagy előzetes ajánlás útján tudnak csatlakozni óráinkhoz, foglalkozásainkhoz.Első alkalommal foglaláskor kérjük a megjegyzés rovatban tüntessék fel a kisérő vagy ajánló személy nevét. 

Szívesen látunk az órákon férfi vendégeket is, hiszen a légjóga illetve egyéb változatai mindkét nem számára kiváló mozgásforma, azonban a légtorna órákra: Aerial Fitness, Silk stb. nem áll módunkban idegen férfiakat beengedni.

Személyes biztonságunk illetve a hozzánk járó hölgy vendégek biztonsága az első. 

Mint magán intézmény pedig fenntartjuk a jogot, hogy azt engedjük be az órákra akit saját szabályrendszerünk alapján arra alkalmasnak tartunk, továbbá az órákon csak az vehet részt aki előzetes érvényes regisztrációval rendelkezik. Az órán való részvételt megtagadhatjuk különösebb indoklás nélkül.

 

Időpontfoglalás:

A jógaórán csak az online foglalási rendszerben történő bejelentkezés után lehet részt venni, a  férőhelyek száma limitált, kérjük időben jelezd ha nem tudsz megjenni a foglalt időpontban.

Az órák csak akkor kerülnek megtartásra, ha az online rendszerben van bejelentkezett vendég. 

Kérjük, hogy a regisztráció során add meg elérhetőséged, hogy órarendi változás esetén értesíthessünk. Amennyiben valamilyen okból nem tudsz ott bejelentkezni, írj emailt, üzenetet a Facebookon, vagy sms-t is küldhetsz !

 

Pótdíj:

24 órán belül lemondott csoportos foglalásokért 1500 Ft foglalás lemondási díjat számolunk fel, melyet 5 munkanapon belül rendezni kell.

Személyi edzések illetve gyógytorna kezelések esetében az egyéni foglalkozás összegének 50%-t kell kifizetni pótdíjként, melyet 5 munkanapon belül rendezni kell.

 

Árak és Fizetési lehetőségek:

60 perces alap órák 2200 Ft/fő, a 90 perces  3200 Ft/fő, 60 perces bérletek mellé: 90 perces, bungee workout órákra kiegészítő jegy szükséges!

A helyszínen csak bankkártyás az online felületen pedig paypal vagy banki átutalás fizetési módok közül választhatsz.

 

Bérletek:

Bérletek érvényessége a megkezdés napjától számított:

10-12 alkalmas bérletek  esetében 6 hét

5 alkalmas bérletek esetében 6 hét

A bérleteket nem lehet meghosszabbítani, ezért tervezd úgy, hogy a lejárati időn belül fel tudd használni! 

Havi korlátlan bérlettel az összes óra kiegészítő jegy nélkül látogatható, 30 napig érvényes a vásárlás napjától számítva.

 

Érkezés/Távozás:

Első alkalommal töltsd ki egészségügyi és általános beleegyező nyilatkozatunkat, a ezek hiányában az órán való részvétel nem lehetséges!

Óra elején jelezd az oktatónak, ha valamilyen sérülésed, vagy betegséged van!

Érkezz a stúdióba legalább 15 perccel a légjóga és légtorna órák kezdése előtt. Aki több mint 5 percet késik az óráról, az nem vehet részt rajta.

Amennyiben korábban el kell menned az óráról jelezd az oktatónak előre, válassz helyet az ajtó közelében, illetve a relaxáció megkezdése előtt távozz, anélkül, hogy megzavarnád a többieket. Kérjük mellőzd a hangos elköszönést.

Kérjük miután beléptél vedd le a cipődet, válassz nyugodtan papucsot.

Amíg az előző óra tart, kérjük, várakozz türelmesen az előtérben!

A légjóga és légtorna ideje alatt kérjük a folyosón is csendesen, halkan beszélgess.

Az öltöződobozokban hagyott értékekért felelősséget nem vállalunk, nagyobb értéket hozz be a terembe.

Az óra után, kérjük hagyj rendet és tisztaságot magad után az öltözőben is, a szemeted ne hagyd az öltöző dobozban, sem a szekrény tetején. Az öltöző dobozodat kérjük rakd vissza a helyére.

Az itt felejtett ruhákat stb. hónap végéig őrizzük az öltözőhelyiségben található dobozban, majd leselejtezzük.

 

Étel/Ital fogyasztás:

Óra előtt, alatt nem tanácsos enni, inni, viszont utána nagyon fontos a folyadék pótlása.

A teremben találsz szőlőcukrot, szükség esetén használd, ne feledd egy-egy szem szőlőcukor is óriási cukor dózis ;)

Öltözet:

Mezítláb (vagy légjóga órán: zokni),

Kényelmes hosszú vagy 3/4-es cicanadrág, rövid vagy hosszúujjú trikó,  vagy tornadressz 

A ruházat sima felületű legyen, ne legyen rajta zip-zár vagy egyéb kiálló kiegészítő ami kiszakíthatja a hammockot, Nyaklánc, karkötő, gyűrű viselése TILOS és balesetveszélyes!

Piercing ami beleakadhat a hammockba vagy hosszú, hegyes műköröm kizárja az órán való részvételt

 

Higiénia:

Kérjük, mielőtt elkezdenéd használni az eszközöket moss kezet, lehetőség szerint távolítsd el a sminket, a mellékhelyiségben találsz sminklemosót a mosdó fölött.

Szükség esetén kérjük tisztítsd meg a talpad az erre a célra használható fertőtlenítő sprayel, különösképpen a nyári időszakban, amikor papucsban érkezel. Szintén a mellékhelységben találod a mosdó fölött.

A jógaórákon biztonsági és egészségügyi okokból ajánlott a matrac leterítése saját törölközővel vagy szőnyeggel, hammockok frissitése textil frissítő és fertőtlenítő spray-el.

Tisztasági betétet, tampont találsz a mellékhelyiségben az erre a célra kialakított rekeszben, kérjük a használtat ne dobd a wc-be, kérjük az erre a célra kihelyezett kukába tedd.

Ha ráizzadtál a matracodra, akkor óra után takarítsd le, és száraz állapotban tekerd fel, tedd a matractartó dobozba. Kérjük, ha beleizzadtál a hammockodba, frissítsd az óra után a kihelyezett textil frissítővel.

 

Biztonság:

Ne helyezz semmit a fűtőtestekre vagy eléjük, mert meghibásodnak!

Kérjük a tükröknek ne dőlj neki, és a gyakorlatok végrehajtásánál mellőzd a túlzott hintázást a tükör irányába.

Kérjük vigyázz az eszközökre, felszerelésekre, játékokra mások is ezt használják :)

 

Hammock beállítások:

A hammockokat az oktatón és a recepciós lányokon kívül, akasztgatni, megkötözni, kikötözni szigorúan TILOS! Az oktató a hammockot mindenkinek beállítja az óra elején. Ez a megkezdett óra idejében történik nagyjából 5 perc

 

Óra menete:

A légjóga és légtorna órán mindenkinek kötelező követnie az oktató utasításait, és mellőznie a másokat zavaró viselkedést, megnyilvánulásokat. Az óramenetétől eltéri nem lehet, kérjük ne végezz általad kitalált gyakorlatokat, ha valamelyik gyakorlatot szeretnéd megcsinálni, ami nem tartozik az óra feldatai közé, óra elején mutasd meg az oktatónak és akkor beépíti az órába. Ellenkező esetben az oktató megkérhet, hogy távozz!

Vigyázz önmagad és társaid testi épségére! Ha extra segítségre van szükséged valamelyik pózban, jelezd ezt az oktatónak! Az órán saját felelősségre veszel részt, ezért figyeld a tested jelzéseit és tudatosítsd magadban, hogy bármikor leállhatsz pihenni.

 

Fényképezés/Videó felvétel készítés:

A légjóga órákon kérjük ne fényképezz, tedd el a telefonod és halkítsd le, a rezgőmódot is kapcsold ki, mert megzavarja az óramenetét.

A relaxáció után az óra végén lesz lehetőséged fényképet készíteni.

A légtorna órákon az oktató készít fényképet mindenkiről, melyet az óra után feltöltünk az Aerial Yoga Hungary Klubtagok csoportba, ha nagyon szeretnél te is készíthetsz pár képet, de ne feledd eredetileg sportolni jöttél ;)

 

Több alkalmas workshopok:

Amennyiben meghírdetünk egy több alkalomból álló workshopot pl: 4 alkalmas, az azt jelenti, hogy a jelentkezőknek mind a 4 alkalmon részt kell venniük

Amennyiben nem tudsz résztvenni mind a 4 alkalmon, akkor emailben előre jelezd felénk, és ha nem tellik meg a workshop olyan résztvevőkkel, akik mind a 4 alkalmon részt tudnak venni, akkor beírunk téged.

 

 

 

 

Köszönjük!

 

#lógjvelünk!

Aerial Girls
 

Reception: +36 30 424 02 42

EVERY DAY

07:00 - 09:00

16:30 - 20:30

  • aerialyogahungary.hu - facebook
  • aerialyogahungary.hu - Instagram
  • aerialyogahungary.hu - Youtube.com

1061 Budapest, Bajcsy Zsilinszky str 31

1074 Budapest, Dohány utca 28 

Copying the content of the website is possible only with the permission of the owner!

@ Copyright 2016 Aerial Yoga Hungary

All rights reserved!