Baba barát Air Yoga, anyukák figyelem!


A baba-barát Air Yoga órára, hozhatod magaddal a gyerkőcödet is, akár babahordozóban, babakocsiban aludhat amíg te résztveszel az órán, vagy ha éppen aktív mászós kedvében van, akkor az erre az órára külön kialakított terem részben kúszhat-mászhat, játszhat a szőnyegen. Időpontok: Minden kedden és csütörtökön 09:30-10:30

HINTÁZÁS a hammockban: Egy-egy átvezető gyakorlat erejéig, hintáztatjuk őket a hammockban, a hintázás pozítiv élettanihatásait kihasználva, mely:

A ritmikus mozgás segíti őket a szorongások, félelmek, feszültségek leküzdésében, aminek köszönhetően megnyugszanak. Ez a hatás később sem múlik el, ezért szeretnek a felnőttek is egy kényelmes hintaágyban, függőágyban, vagy függőszékben pihenni.

A hintázás nélkülözhetetlen szerepet tölt be a megfelelő egyensúlyérzék, a térérzékelés, a ritmusérzék, a mozgáskoordináció és a finommotorikus mozgások kialakulásában. A gyermekek egészen az iskoláskorig ösztönösen igénylik a hintázó mozgást, és ezzel, ha nem is tudatosan, de tulajdonképpen ezeket a képességeiket fejlesztik.A fejlődést a test állandó egyensúlykeresése eredményezi a hintázás közben, ami bizonyos izmok feszítéséből és ezzel egy időben más izmok lazításából áll. Ebben a folyamatban az egyre kisebb izomcsoportok összetett munkáját koordinálja folyamatosan a hintán ülő gyermek.

A relaxációt pedig közösen töltitek el a hammockban, ezzel is erősítve a közötettek lévő kapcsolatot és harmóniát.

Mit hozz magaddal? Kis pléd, textilpelus a baba alá, amin a saját megszokott illatát érzi. Játék, innivaló a magadnak és a babának is. Törölköző, pelenka.

Öltözet:

mezítláb, zip-zár és más kiálló kiegészítő mentes kényelmes ruha. ajánlott cicanadrág és rövid vagy hosszúujjú póló

Bejelentkezés: ››


96 views0 comments

Recent Posts

See All

Reception: +36 30 424 02 42

EVERY DAY

07:00 - 09:00

16:30 - 20:30

1061 Budapest, Bajcsy Zsilinszky str 31

1074 Budapest, Dohány utca 28

  • aerialyogahungary.hu - facebook
  • aerialyogahungary.hu - Instagram
  • aerialyogahungary.hu - Youtube.com

Copying the content of the website is possible only with the permission of the owner!

@ Copyright 2016 Aerial Yoga Hungary

All rights reserved!