Belicza kata - aerial yoga oktató

Belicza Katalin vagyok a tánc és a mozgás szerelmese. Klasszikus balettel kezdtem tanulmányaimat, majd megismerkedtem a tánc különböző stílusaival (modern, musical, színházi tanc). 
Sport edzői képesítést is szereztem, de a tánc sokkal jobban lefoglalta figyelmem.
Olaszországban kaptam egy kis ízelítőt a cirkusz világából, es később lehetőségem nyílt Franciaországba egy vándorcirkuszhoz csatlakozni táncosként. Egyik legjobb döntésemnek tartom, mivel a cirkuszvilága teljesen lenyűgözött. Mindig tátott szájjal néztem a levegőakrobatákat, és sikerült is kipróbálni pár eszközt, de félelmeimet nem tudtam leküzdeni teljesen, így maradtam a földhöz közel. 4 évet töltöttem utazgatassal (Franciaország, Anglia, Skócia, Írország), majd haza jöttem. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Itthon elveszettnek éreztem magam es elkezdtem jogázni. Sokat segített, de valami nagyon hiányzott. Amikor elmentem első Air Yoga óramra rögtön éreztem, hogy ez az ami igazán felszabadít. Jóga ahol a belső békémre tudok fókuszálni, önbizalmat, életerőt ad. Leküzdöttem vele magamban a felelmeimet es a levegőakrobatikus elemek boldoggá, felszabadulttá és büszkévé tesznek. Ezt az érzést szeretném tovább adni. Mindenki képes rá, csak hinni kell, hogy megtudod csinálni. 

Óratípusaim:

Reception: +36 30 424 02 42

EVERY DAY

07:00 - 09:00

16:30 - 20:30

1061 Budapest, Bajcsy Zsilinszky str 31

1074 Budapest, Dohány utca 28

  • aerialyogahungary.hu - facebook
  • aerialyogahungary.hu - Instagram
  • aerialyogahungary.hu - Youtube.com

Copying the content of the website is possible only with the permission of the owner!

@ Copyright 2016 Aerial Yoga Hungary

All rights reserved!